Vacature

Werkvoorbereider (m/v)

Functie met vrijheid en verantwoordelijkheid

Je vervult een sleutelrol in het projectteam.

Wij zoeken een ervaren Werkvoorbereider (m/v) die ons helpt met een vloeiende planning in de voorbereiding en uitvoering van elk bouwproject. In deze functie speel je een sleutelrol in wisselende projectteams en krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om alle informatie te verzamelen die nodig is voor een soepel bouwproces.De vacaturekenmerken vind je onder deze link.


Verras de klant!

Het creëren van industriële bedrijfshuisvesting bestaat uit een grote hoeveelheid deelprojecten: van calculatie en engineering tot planning, inkoop en uitvoering.

Wij streven naar een bouwproces waarbij de klant zich elke dag weer in positieve zin verbaast. Het gevoel wat daarbij blijvend is, is niet vast te leggen in contracten: het Plezier, de Ambitie en de Verantwoordelijkheid waarmee zijn nieuwe en duurzame pand tot stand is gekomen

Wisselende projectteams

VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming. We werken met ongeveer dertig mensen op kantoor en op de bouwlocaties werken nog eens dertig collega’s dagelijks samen om mooie bouwwerken te realiseren, met name in de logistieke wereld.


Je werkt in deze functie in wisselende projectteams nauw samen met collega’s uit de afdelingen Project Leiding, Calculatie, Engineering, Duurzaamheid en Uitvoering. Wij geven je daarbij de vrijheid en verantwoordelijkheid om alle informatie te verzamelen die nodig is voor een soepel bouwproces.

Een goede voorbereiding...

De functietitel zegt het al: je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van onze bouwprojecten. Jij helpt ons mee om bouwprojecten succesvol te realiseren. Je stelt planningen op, tekent mee en denkt mee in de engineering en detaillering, controleert tekenwerk van derden, bereidt het complete inkoopproces voor (en voert het ook zelf uit) en je bewaakt de financiële status van het project. .

Werk aan sprekende projecten

Bij VDR bouw je aansprekende projecten in het hele land. Van 5.000 vierkante meter tot meer dan 40.000 vierkante meter. Van distributiecentrum tot vrieshuis. Wij hebben bijvoorbeeld panden gerealiseerd voor AVIKO, Action, Nefit, Wehkamp en Wasco.


Onze opdrachtgevers zijn ondernemers uit het MKB tot grote (inter)nationale vastgoedbeleggers als WDP en Somerset Capital. Onze expertise op het gebied van Duurzaamheid en Circulair Bouwen helpt ondernemers met hun nieuwe pand een bijdrage te leveren aan hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen.

Kom koffie drinken

Wil je het enthousiasme van de VDR medewerkers zelf ervaren? Kom dan gerust eens langs. Onze goede koffie en een vrolijk gesprek met John Hegteler (Hoofd Projectleiding) maken je vast veel duidelijk!


Bel of mail John om een afspraak te maken.


Of stuur direct je motivatiebrief en cv naar: vacatures@vdrbouwgroep.nl t.a.v. Anne Kemmink.


De vacaturekenmerken vind je onder deze link.